top

Kørekort til personbil

Vi er med under hele forløbet og sørger for, at alle elever kommer godt igennem.

Tag dit kørekort... sikkert og nemt!

Ascot Køreskole ligger centralt i Aalborg, på hjørnet af Vesterbro og Prinsensgade, blot et stenkast fra Banegården –
så det er meget let at komme til teorilokalet og tage dit kørekort til personbil.


Vi tilbyder undervisning til almindelig bil dvs. kategori B kørekort, herunder rutinetimer og generhverv samt trailerkørekort kategori BE. Hvis du skal tage kørekort til personbil på engelsk så er Ascot køreskole igen den rigtig køreskole for dig!

Du kan forvente at få en succesoplevelse, hvad enten du skal have rutinetimer eller op til en køreprøve. Vi har elever fra hele Aalborg og det store opland. Vi har for nyligt åbnet en ny afdeling i byen Hjørring, så hvis du overvejer at tage kørekort og bor i nærheden af Hjørring kan du med fordel vælge vores skole i Hjørring.


Hos Ascot Køreskole underviser vi på små hold som hele tiden er tilpasset elevens ønske og stadie i undervisningsforløbet. Du bliver således hele tiden ledt fra en lettere til en sværere opgave.

Der er teoriaftener hver mandag og onsdag i 6 uger, derefter kan du hvis du er klar komme til en teoretisk og praktisk prøve.

Vi henter dig gerne ved dit uddannelsessted, læreplads, arbejde, hvis det er i midtbyen. Som køreskole tænker vi på miljøet, og underviser i biler der kører omkring 20 km/l, uden at være kedelige.

Priser på kørekort

Vores priser er transparante og i den lave ende. Du skal ikke betale for meget for et kørekort.

HURTIGHOLD

kr11.600

Klar til teori- og
køreprøven på 6 uger

Kørekort til personbil kategori B.

Ubegrænset teoriundervisning, 4 lektioner på kravlegård, 16 lektioner på vej heraf er 1 mørke kørsel, 4 lektioner på glatbane og bil til køreprøven.

Fuld adgang til online teoriundervisning i 120 dage inklusiv materialer.
 

GULDKORTET

kr13.800

Undervisning uden for
normal studietid og i weekenden

Kørekort til personbil kategori B.

Ubegrænset teoriundervisning, 4 lektioner på kravlegård, 16 lektioner på vej heraf er 1 mørke kørsel, 4 lektioner på glatbane og bil til køreprøven, motorvejskørsel til Tyskland samt forplejning til teoritimerne.

Fuld adgang til online teoriundervisning i 120 dage inklusiv materialer.

Priserne er vore aktuelle priser og er ikke et bindende tilbud. Der tages forbehold for prisstigninger!

Gebyrer og tillægspriser

Nedenunder kan du se en liste over gebyrer samt vores aktuelle priser.
Du skal være opmærksom på, at ikke alle kan nøjes med det antal lektioner lovpakken inkluderer.


Prøvegebyr Politiet kr 600.00

Lægeattest kr. (spørg lægen).

Førstehjælp kr 600.00

Ekstra teoriprøve kr 600.00

Ekstra køreprøve kr 600.00

Leje af skolevogn ved ekstra køreprøve kr 700.00

Ekstra kørelektioner udover lovpakken kr 500.00

Tal med en kørelærer

Vi er altid kun et telefonopkald eller en e-mail væk – ring eller skriv til os, vi har både tid og lyst til at besvare dine spørgsmål om kørekort.

Undervisningen

Når du påbegynder køreundervisning, skal du starte på et nyt hold, hvor alle elever er nystartede.

Køreundervisningen kan tidligst påbegyndes 3 måneder før du fylder 17 år. Teoriprøve kan aflægges 1 måned før du fylder 17 år og køreprøven den dag du fylder 17. Læs mere om kørekort til 17-årige.

Køreuddannelsen skal iflg. loven følge en lektionsplan som omfatter 4 lektioner manøvrebane, 29 teorilektioner, mindst 16 lektioner på vej samt 4 lektioner glatbane. Lektionerne i køreuddannelsen skal mindst strække sig over 14 undervisningsdage.


Repetitions lektioner

Det kan være, at du skal træne mere rundkørsel eller venstresving eller parallelparkering. De fleste skal regne med ekstra lektioner ud over de 16 lektioner. For at bestå en køreprøve skal du kunne køre bilen tilfredsstillende i trafikken, hvor du viser, at du magter det vi har trænet i lektionerne rigtigt.

Hver gang du har gennemført nogle lektioner, skriver vi under på det med dato og forbrugt tid. Mellem disse datoer må der som udgangspunkt højst være 3 måneder, hvis du vil undgå problemer. Der er så nogle undtagelser fra disse 3 måneder afhængig af, hvor langt du er i undervisningsforløbet.

Hvis du er under 18 år når køreprøven er bestået, skal du altid køre med ledsager, indtil du er fyldt 18 år. Der stilles en række krav til ledsageren.

Læs mere på sikkertrafik.dk

Kørekort til 17 årige

Fra den 1. januar 2017 er der startet en 3-årig forsøgsordning, hvor man som 17-årig kan tage kørekort,
og derefter køre bil sammen med en erfaren bilist som ledsager, til man fylder 18 år.


Samme undervisning

Der er tale om en form for mentorordning, der skal gøre yngre bilister mere sikre i trafikken, end de er i dag. De 17-årige skal igennem nøjagtigt den samme køreundervisning for at få kørekort som 18-årige og ældre skal i dag. Den store forskel er bare, at de ikke må køre alene, før de fylder 18 år. Kom til vores gratis intro og hør mere om forløbet.

Krav til ledsageren

Ledsageren skal være mindst 30 år. Han/hun skal have haft kørekort til personbil i de seneste 10 år, og i den periode må kørekortet ikke have været frakendt. Ledsageren skal til enhver tid være i stand til lovligt at køre bilen. Han eller hun må f.eks. ikke være fuld.

Det er dit ansvar

Det er dit ansvar, at du har fortalt ledsageren om de krav, han/hun skal opfylde for at køre med dig ved rattet. Du skal kunne dokumentere overfor politiet, at du har gjort det. Se her hvordan.

Træn ofte

Det er en god idé at træne så meget som muligt sammen med en eller flere voksne, som du har det godt sammen med, har tillid til og som er gode til at lære fra sig. Så får du god rutine bag rattet og er en mere sikker bilist, når du bliver 18 år og må køre alene. Når du som 17-årig kører med ledsager, må du kun køre i Danmark.